Vår Kunskap

Vår kunskap

Vårt jobb är att hjälpa dig

I branschen är vi kända för vår stora tekniska kompetens, vår höga servicenivå och produkter av hög kvalitet. Plus vår ständiga strävan att ge dig all den hjälp du behöver!

Basen i vår verksamhet är att leverera färg och all tänkbar utrustning, men rådgivning, färgnyansering och ren konsulthjälp blir en allt viktigare del. Vi hjälper till på plats hos våra kunder och vi gör tester och prover i vårt eget teknikcentrum. Idéer och färger kan testas och prövas på ett helt unikt sätt.

Till exempel kan vi med vår ugn, UV-belysning, IR-torkning, varmluft och andra tekniker simulera en mängd olika förhållanden. På så sätt kan vi ta fram exakt den färg du behöver, vad gäller såväl nyans som de tekniska kraven. En möjlighet som vi är nästan ensamma om på marknaden.

En annan del i vår servicefilosofi är att kontinuerligt introducera nya produkter, ofta i nära samarbete med våra leverantörer. Vi hjälper våra kunder att förbättra appliceringsutrustning, vi levererar filter till sprutboxar och annan utrustning och vi ordnar snabbt fram reservdelar.

Allt för att sammantaget vara den bästa samarbetspartnern inom ytbehandling i vår region!